Produk

  • Keramik Panas Sink

    Keramik Panas Sink

    tilelep panas keramik utamana diwangun ku lapisan dissipation panas sarta lapisan konduksi panas, lapisan dissipation panas nyaéta pamakéan prinsip robah kimia fase cair ka latex slurry dispersi henteu rata, formasi bubuk keramik struktur ipis, sarta digabungkeun jeung sub-micron. bubuk, lajeng dipecat kana struktur rongga kristal kerung lapisan dissipation panas, nu porosity tina struktur rongga mikro tina lapisan dissipation panas antara 5% jeung 40%, Ukuran partikel bubuk antara 90 nm jeung 300 nm.Beungeut kontak sareng sumber panas ngagaduhan lapisan konduktivitas termal, anu nyerep sareng ngalaksanakeun sumber panas.Ngaliwatan aréa permukaan luhur struktur porous tina lapisan dissipation panas, kapasitas dissipation panas ningkat ku ngagunakeun hawa salaku medium dissipation panas.

  • Ring Keramik alumina

    Ring Keramik alumina

    Bagian keramik dina suhu kamar mangrupa insulator, alatan résistansi tinggi jadi bisa dipaké dina alat insulating, kalawan titik lebur tinggi, ciri titik golak tinggi, nyieun up pikeun bahan logam dina suhu luhur gampang oksidasi, gampang korosi tina kelemahan.Sarta alatan bahan produk teu boga magnét, teu nyerep lebu, beungeut teu gampang layu atawa gugur.

  • bubuk granulasi

    bubuk granulasi

    Salaku hiji metodeu molding penting dina produksi keramik canggih, komprési molding geus beuki loba dipaké.Kusabab sarat beuki loba detil keur bahan baku, perlu pikeun ngolah bahan kana partikel nu bisa ngeusian model merata, ngaronjatkeun dénsitas ngabentuk awak héjo sarta mastikeun dénsitas sintering sanggeus produksi guna ngaronjatkeun fluidity bahan beling, ngaronjatkeun kinerja sintering, ngurangan suhu sintering.Ku alatan éta, étabubuk granulasipenting pisan pikeun ngahasilkeun keramik.

  • Unsur tekanan keramik kapasitif

    Unsur tekanan keramik kapasitif

    Kapasitifunsur tekanan keramik(CCP) mangrupakeun produk dedicated ka pasar otomotif.Prosés molding precision diadopsi pikeun normalize produksi substrat sensor.Tungku torowongan puteran otomatis ningkatkeun stabilitas sintering pikeun ngahasilkeun substrat sensor anu langkung saé.Substrat kami ngagaduhan akurasi pamrosésan anu luhur sareng stabilitas bahan anu saé, anu tiasa ningkatkeun kualitas sensor.

  • Keramik Cai klep Plate Disc

    Keramik Cai klep Plate Disc

    Al2O3 Keramik Cai Klep Plate / Discboga ciri résistansi korosi, résistansi suhu luhur, résistansi ngagem, akurasi paralélisme anu saé, karasa luhur,jsb.

  • Keramik panggilingan Ball Zirconia grinding manik

    Keramik panggilingan Ball Zirconia grinding manik

    Beungeut tina Keramik panggilingan Ball Zirconia grinding manikmulus, kakuatan ieu greatly ningkat, sarta laju karuksakan geus greatly ngurangan.Karusakan alat diréduksi, anu sacara efektif manjangkeun umur jasa alat.Ieu utamana dipaké pikeun grinding na dispersing bahan keramik, kadaharan, kosmétik, cet, coatings, pigmén, sarta inks.

  • Keramik aluminium titanate sprue leungeun baju bushing

    Keramik aluminium titanate sprue leungeun baju bushing

    Keramik aluminium titanate sprue leungeun baju bushingmangrupa bagian konci mesin casting aluminium-tekanan low.

    Keramik aluminium titanate sprue leungeun baju bushingis bagian kritis mesin casting-tekanan low.Aluminium molten diangkut ku tekanan tina nyekel tungku via tube riser kana kapang unggal 3-5 menit.aluminium titanate janten bahan idéal pikeun tabung riser alatan koefisien ékspansi termal low, résistansi shock termal alus tur euweuh wetting ku logam molten.

  • Inti atomizing keramik porous

    Inti atomizing keramik porous

    Inti atomizing keramik porousrokok éléktronik ngagaduhan ciri porositas anu luhur,laju wicking tinggi, résistansi suhu luhur, pilem kandel sirkuit dicitak, jsb Ieu heats up gancang sarta merata sarta rentang hawa ieu dikawasa leuwih akurat.Ciri ieunyieun atomization cair leuwih lengkep jeungteu gampang ngahasilkeun kaduruk hariwang.

  • Aci keramik timer lubricating sarta segel aci

    Aci keramik timer lubricating sarta segel aci

    Aci keramik timer lubricating / segel acigeus ningkat sipat bahan dina dasar ngajaga kakuatan tinggi aslina, asam sarta lalawanan alkali, sarta résistansi gesekan produk alumina.Fitur pangbadagna nyaéta réduksi tina koefisien gesekan.The shafts na segel aci ngagunakeun bahan ieu némbongkeun kaunggulan atra.Contona: umur panjang, noise handap, stabilitas hadé, sarta panyalindungan hadé tina motor.

    Bahan keramik timer lubricating micro-textured ngaronjatkeun sipat mékanis komprehensif bahan keramik Al2O3.The kateguhan narekahan jeung kakuatan flexural tina aci keramik timer lubricating coklat anu 7.43MPa · m1 / 2 na 504.8MPa, masing-masing nu ngeunaan 0.4% na 12.3% leuwih luhur ti biasa aci keramik alumina, koefisien gesekan maksimum diréduksi ku kira-kira 33,3% jeung koefisien gesekan minimum diréduksi ku kira 18,2%.

  • Aluminium oksida Keramik aci / Aci segel

    Aluminium oksida Keramik aci / Aci segel

    Urang ngadopsi prosés molding precision produksi badag skala aci keramik alumina, bearing keramik.Alumina aci keramik, bearing keramik jeung panas sarta lalawanan tiis, élastisitas gaya leutik, résistansi tekanan, beurat hampang, koefisien gesekan leutik jeung saterusna sababaraha kaunggulan, loba dipaké dina motor angka tinggi.

  • Alumina kerung Bulb bata / Alumina gelembung bata

    Alumina kerung Bulb bata / Alumina gelembung bata

    Bata bohlam alumina / bata gelembung alumina mangrupikeun produk alumina ringan anu didamel tina alumina industri ku metode ngalebur.The bata insulasi refractory lightweight dijieun tina bohlam kerung bisa dipaké salaku linings dina furnaces suhu luhur dina kontak langsung jeung seuneu.

  • Sintering fixture

    Sintering fixture

    Urangnyorong piringjeungcrucibleboga kaunggulan eusi alumina tinggi, eusi najis low, résistansi suhu luhur, stabilitas shock termal alus sarta koefisien ékspansi low.